Sonder City Chats: De Big Easy editie

Deze week gingen we samen met Joe Dillon, Sonder General Manager van New Orleans om te horen over zijn favoriete activiteiten, restaurants en meer in The Big Easy. We vroegen hem specifiek naar een aantal ideeën voor sociale afstandopties, wetende dat sommigen van jullie doordachte reisplannen voor de komende maanden in kaart brengen. Dit is iets wat we zullen opnemen in onze toekomstige Sonder City Chats.

Joe kwam afgelopen september bij Sonder en woonde, werkte of studeerde de laatste twee decennia af en toe in NOLA. Terwijl zijn pad hem soms ergens anders heeft ingenomen, merkt hij op dat hij altijd lijkt te worden teruggetrokken naar alle ongelooflijke energie, muziek en keuken die New Orleans te bieden heeft.

Wat is het best bewaarde geheim over New Orleans? Halloween op Frenchman Street! Halloween op Frenchman Street! De kostuums zijn zo fantasierijk, en muziek morst van de locaties in de straat de hele nacht lang.Wat is je favoriete ding over het leven daar? De veerkracht van het zijn mensen, en de levendigheid en ongelooflijk diverse cultuur.Wat is je minst favoriete ding over het leven in NOLA? De luchtvochtigheid in augustus!

Beste sociale afstand outdoor activiteiten? Een wandeling maken door het Audubon Park of fietsen rond City Park. Er zijn zoveel prachtige buitenplekken in de stad die geweldige plekken zijn om op een sociaal verre manier te verkennen - zelfs gewoon ronddwalen en kijken naar de prachtige architectuur! Wat is één ding dat je altijd op je bucket list hebt gestaan, maar nog niet hebt kunnen doen? Naar beide weekends van Jazzfest in hetzelfde jaar.

Waar is de eerste plaats waar je familie en vrienden mee naartoe neemt als ze op bezoek zijn? Café du Monde in het stadspark. Je krijgt om te genieten van de meest ongelooflijke beignets naast de tuinen, en in het algemeen te voorkomen dat de menigte.Welke NOLA Sonder ruimte is uw favoriet? Voor een paren reis, ik hou van ons boetiekhotel hotel pand in de Franse wijk, de St. Helene. Het ligt op een steenworp afstand van alles in het hart van de wijk en heeft een verborgen zwembad waar gasten kunnen afkoelen en ontspannen. Voor gezinnen tijdens het Mardi Gras seizoen, Ik ben een grote fan van een van onze eenheden langs Magazine straat. Er zijn geweldige winkels en gezinsvriendelijke activiteiten in de buurt, en het ligt direct aan de parade route!

Wat is het eerste wat je gaat doen in NOLA als dit voorbij is? Krijg een knipbeurt van mijn favoriete kapper, The Bearded LadyWat is de beste keuken in NOLA? Jacques Imo's Café

Snelle vragen: wat is je favoriet?

Café?

Ernst Café

Muziek locatie?

Snug Haven

Bar?

Avenue Pub

Niet eten of drinken gerelateerde activiteit?

Het vangen van een heiligen spel

Date nacht plek?

Hof van Twee Zusters

Lokale winkel?

De Magic Box Speelgoedwinkel

Levering/Afhaalplek?

Verti Marte

Leave a reply